HTML

Office

Az sem kizárt, hogy veled együtt dolgozom egy irodában!

Friss topikok

Baszatlan multiribancok

PennyLane_ (törölt) 2012.03.12. 00:47

  Borzalmas, hogy megint jön a hétfő, és mászhatok be az irodába. A neonfény kiégeti a szemem, a padlószőnyegtől fulladok, a kollégáimtól meg hányok. Külön erőt kell vennem magamon, hogy Ágotát le ne hányjam, amikor a rohadó fogaival rám mosoly álszenten. Ágota egy csapatbomlasztó ember, 30 körüli egyedülálló nő, aki mindent megtesz, hogy népszerű legyen és, hogy bemásszon a főnökei ágyába. Aztán ott van az Edit, akinek egy akkora bibircsók van az állán, hogy az ember semmi másra nem tud koncentrálni, ha vele beszél. Óriási bibircsók, óriási szőrökkel. Nem is értem, hogyan bír így élni. Én ettől rosszul vagyok. Edit egy kielégítetlen 32 éves nő, középvezetői pozícióban pedálozik. Neki senki, és semmi nem számít csak, hogy érezhesse, hogy lesz valaki, és bár már jó pár éve együtt dolgozunk még mindig nem tudtam eldönteni, hogy a nőket vagy a férfiakat szereti. Edit amúgy másban sem szerencsés alkat, hatalmas orra van, ó lába, és mellekkel sincs eleresztve így talán lehet jobb is ha saját neméhez vonzódik, bár érzelmei nem nagyon vannak kivéve, ha a futásról van szó. A büdös, koszos futócipőjét meg imádja. Feltételezem, hogy azzal a cipővel elégíti ki magát, mert úgy szokott róla beszélni, mint valami spanyol félistenről. Mostanában Edit nagyon sündörög a marketinges Kata körül, és van egy olyan sejtésem, hogy az előző csapatépítő tréningen összemelegedtek, annak ellenére, hogy Katának van egy pasija, de ahogy hallottam nem teljesít túl jól otthon. 

Nekem pedig be kell mennem a baszatlan kurvák közé, akik imádják magukat mutogatni a facebookon és, akik látszólag nagy barátok, egymás háta mögött gyilkolják a máskat. Múltkor elmentek együtt bulizni ezek a nagy barátnők, és Ágota olyan jól érezte magát, hogy ledobta a pólóját, és úgy táncolt, persze hajnali 4kor az összes pattanásos, kövér, és részeg férfi rámászott, (akiket még nem vittek el a jó nők) miközben ő ezt nagyon élvezte, hogy mennyire menő (na takarodj!). Csak, hogy ezt "legjobb" barátnője bibircsókos Edit lefotózta, majd hétfőn a cégénél mindenkinek megmutogatta. Természetesen a cég takarítója is látta a képeket fél órával az első bemutatás után. Futótűzként terjedt, ahogy a részeg ribanc kelleti magát, meg az is, hogy Edit milyen kedvesen ismét hátba döfi. 

Na, és ez egy multi, vagyis az szeretne lenni csak a vezetésnek még nem sikerült tisztáznia, hogy mi az a multi. Persze papa kicsi fia vezeti a céget, de papa kicsi fia nagyon kevés ahhoz, hogy ne vágják át úton útfélen. Szövevényes irodai élet ez, ahol mindent kamera vesz, minden mobilbeszélgetést felvesznek, és még nyomtatni sem lehet úgy, hogy valaki át ne nézné, hogy ki és mit nyomtat ki. Ide kell bemennem nap, mint nap, hogy eltűrjem ezeket a ribancokat és a hozzá hasonlókat. Majd még mesélek, van is mit. 

Aztán az is előfordulhat, hogy veled dolgozom egy irodában. 


 

Címkék: multikurvák

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaielet.blog.hu/api/trackback/id/tr724310791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása